|
marius15g
|
 |
« Raspunde #165 : 22-01-2009, 21:46:35 » |
|
Sorin fara limbaj de chat!
|
|
|
Posted from Opera Mini
|
Memorat
|
|
|
|
the_twin
Beginner
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Raspunde #166 : 30-07-2009, 15:41:02 » |
|
Eu am permis de 1an.am 19ani.am luat din prima şi sala şi oraşu.nu prea m-am omorât cu învăţatu.m-am apucat în ultima săptămână până la sala. Şi la oraş nu mi-era frică,pentru că conduc de la 14ani.
|
|
|
Posted from mobile: Nokia1680c-2
|
Memorat
|
A l e x u
|
|
|
the_twin
Beginner
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Raspunde #167 : 30-07-2009, 15:43:18 » |
|
Scuze,am uitat să zic că am luat sala cu 22,nici nu trebuia mai mult,nu?
|
|
|
Posted from mobile: Nokia1680c-2
|
Memorat
|
A l e x u
|
|
|
9utzy
Rookie!
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Raspunde #168 : 05-08-2009, 22:07:02 » |
|
Daca politia nu-ti ia spaga te refuza? Te arunca din masina...lool:-D:-D
|
|
|
Posted from Opera Mini
« Ultima modificare: 06-08-2009, 11:51:19 de catre superdefekt »
|
Memorat
|
People is not perfect
|
|
|
6ix
Beginner
Deconectat
mare sef de trib
|
 |
« Raspunde #169 : 05-08-2009, 22:57:42 » |
|
Daca dai spaga nu esti sofer,esti doar unu care da din covrig,si in acelasi timp si un inconstient.
|
|
|
Posted from Opera Mini
|
Memorat
|
|
|
|
ZyzyX
Rookie!
Deconectat
Gen: 
Just me...
|
 |
« Raspunde #170 : 09-08-2009, 02:19:41 » |
|
Fratilor nu dati spaga...pt ca in primul rand s-ar putea sa fiti dati afara din masina...de catre instructor,si in al 2-lea rand nu esti un sofer adevarat...esti un prapadit cu un volan in maini care poate oricand crea o coliziune intre una sau mai mtlte masini printre care te mai miri ca au si murit persoane...frate si dupa te intrebi cum sa intamplat...pai daca ai dat spaga ca sa iei examenul esti un/o incompetent/a...
|
|
|
Posted from mobile: Nokia5000d-2
|
Memorat
|
|
|
|
|
famous
|
 |
« Raspunde #171 : 09-08-2009, 09:42:24 » |
|
Da,numai ca la Valcea daca nu dai spaga nu iei,poti sa fii si shumacher.
|
|
|
Posted from Opera
|
Memorat
|
|
|
|
|
Sh4RkY
|
 |
« Raspunde #172 : 10-08-2009, 15:04:53 » |
|
ba cu cate luni trebuie sa te apuci de permis? nu cu 3? si dupa alea cand faci 18 dai examen-ul nu?
|
|
|
Posted from Opera
|
Memorat
|
|
|
|
|
nerooo_07
|
 |
« Raspunde #173 : 10-08-2009, 15:13:23 » |
|
Conditii pentru inscriere: ^\Apt din punct de vedere medical si psihologic; ^\Vârsta: 18 ani färä trei luni; ^\Sä nu fi fost condamnat definitiv pentru infractiunile preväzute la art. 24 din O.U.G. 195/2002.
|
|
|
Posted from mobile: Mozilla
|
Memorat
|
|
|
|
doareu
adevarul nu-s mai arata fata Nu mai poate Fetzele false toate Sunt in zambete imbracate
Level 3

Deconectat
Gen: 
Plec cand vreau si vin cand pot
|
 |
« Raspunde #174 : 11-08-2009, 10:04:05 » |
|
Fratilor nu dati spaga...pt ca in primul rand s-ar putea sa fiti dati afara din masina...de catre instructor,si in al 2-lea rand nu esti un sofer adevarat...esti un prapadit cu un volan in maini care poate oricand crea o coliziune intre una sau mai mtlte masini printre care te mai miri ca au si murit persoane...frate si dupa te intrebi cum sa intamplat...pai daca ai dat spaga ca sa iei examenul esti un/o incompetent/a...
1-oricum nu stiu daca mai intri pe forum sa vezi. 2-nimeni nu ia permisu fara sa dea spaga. Cel putin in valcea nimeni nul ia. Pe mine ma dat jos ca am luat volan si mi sa oprit semnalizatoru, am semnalizat iar si (replica:ce ma tu semnalizezi odata cu viraju si mai vrei si permis). Dupa 100e si o pila babana io mergeam cu masina si gaboru se uita dupa femei pe strada, asa ca lasatima cu basini gen asta d mai sus. PS:singura sansa sa iei permisu e sa pici cu daia aranjati care fac greseli si u sa mergi fara gresala.
|
|
|
Posted from Safari
|
Memorat
|
|
|
|
|
superdefekt
|
 |
« Raspunde #175 : 11-08-2009, 10:28:17 » |
|
Te-a vazut pe tine mai tras la fata si avea chef sa-si bata joc de tine. Sf-uri deastea de adormit copii se aud si in Buzau, insa am reusit sa iau permisul fara probleme si fara spagi. Astea sunt scuze date de persoane care nu sunt in stare sa ia permisul si gasesc scuze in "coruptia examinatorilor". Nu zic ca nu se da spaga, dar de la a pica fara rost e prea sf. Ps: Ramnicu Valcea e oras? 
|
|
|
Posted from Internet Explorer 6.0
|
Memorat
|
...
|
|
|
|
co5m1n
|
 |
« Raspunde #176 : 11-08-2009, 11:21:51 » |
|
sd ce ai vrut sa zici prin "Ramnicul Valcea e oras?", a?
|
|
|
Posted from Opera
|
Memorat
|
|
|
|
doareu
adevarul nu-s mai arata fata Nu mai poate Fetzele false toate Sunt in zambete imbracate
Level 3

Deconectat
Gen: 
|
 |
« Raspunde #177 : 11-08-2009, 15:20:15 » |
|
|
|
|
Posted from Safari
|
Memorat
|
|
|
|
doareu
Level 3

Deconectat
Gen: 
|
 |
« Raspunde #178 : 11-08-2009, 15:22:50 » |
|
|
|
|
Posted from Safari
|
Memorat
|
|
|
|
|
superdefekt
|
 |
« Raspunde #179 : 11-08-2009, 21:02:08 » |
|
Sa zicem ca de data asta am gresit eu si nu ma complic sa te banez / avertizez.
Muntenia este o regiune istorică din sudul României. Limitele sale sunt: la nord munţii Carpaţi (care o delimitează de Transilvania), la vest râul Olt (care o separă de Oltenia), la sud şi est fluviul Dunărea (care o delimitează de Bulgaria şi Dobrogea), iar la nord-est râurile Milcov, Putna şi Siret (dincolo de care se află Moldova).
Are în componenţă actualele judeţe şi unităţi administrative: Argeş, Brăila, Buzău, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Teleorman (fără comuna Islaz), Municipiul Bucureşti. De asemenea, segmentele situate de est de râul Olt din judeţele Vâlcea şi Olt, precum şi sudul judeţului Vrancea (la sud de Milcov) fac parte din regiunea istorică Muntenia.
|
|
|
Posted from Mozilla
|
Memorat
|
...
|
|
|
|