Mobile: WML Site  XHTML Site
WapKlub Club
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care contine codul de activare al contului?
06-02-2012, 05:33:06

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
Cauta:     Cautare detaliata
[RO]: Rugam sa nu mai folositi limbaj de chat! Aici intra si exprimarea "k" in loc de "ca"! Dorim ca fiecare categorie sa fie cat mai usor de citit de orice persoana de pe mobil sau calculator. Va multumim!
252378 Mesaje in 2653 Subiecte de catre 39719 Utilizatori
Ultimul cont creat: bighbaciego
* Pagina principala Ajutor Calendar Autentificare Creeaza un cont
+  WapKlub
|-+  Romanian - Extra
| |-+  Auto
| | |-+  Politia Romana
0 Utilizatori si 1 Vizitator pe acest subiect. « mesajul precedent urmatorul mesaj »
Pagini: [1] Imprima
Autor Subiect: Politia Romana  (Citit de 728 ori)
7even
What level its next?
Deconectat Deconectat

Gen: Barbat

Vezi Profilul
« : 20-12-2009, 13:57:10 »

Povestiti intamplarile voastre sau ale prietenilor... cum v-a oprit politia, si cum ati scapat...sau nu...

Posted from Mozilla
Memorat
7even
What level its next?
Deconectat Deconectat

Gen: Barbat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 21-12-2009, 13:02:37 »

Vad ca nu se inghesuie nimeni... asa ca incep eu...

Acum cateva saptamani eram in fata scolii cu masina si asteptam un elev, mai eram cu 2 baieti si stateam de vorba, cand vine politia si imi spune ca nu am voie sa opresc in fata scolii (nu mai spun ca in fata scolii erau cateva masini ale profesorilor) si ca daca vreau sa astept pe cineva, pot sa astept de la X incolo (X fiind pe la 500 de metrii de scoala)...
Acum serios...cum sa nu ai voie sa opresti in fata scolii?
Mi-a zis sa plec... Nu am zis nimic, nu aveam chef sa ma iau la cearta cu el...a plecat el, am plecat si eu in directii opuse. Eu am fost sa intorc, si cand veneam inapoi venea si el. Cand m-a vazut, a oprit, s-a dat jos din masina si m-a tras pe dreapta... (eu asa ceva nu am mai vazut). Si ce zice "Acum daca tot ne-am luat unul de altul, prezentati-mi si mie actele... i le-am dat (eram in regula) mi le-a dat inapoi si a plecat... Cand se suie in masina (avea o dacie breack) i-a picat geamul... si il ridica cu mana (cred ca i se stricase manivela)

Ce vreau sa spun e ca ala sigur umbla dupa "bacsis" ... nu cred ca exista in romania un politist care sa nu vrea maita... In plus am inteles ca s-a dat o lege care ii protejeaza in caz ca iau mita...

Posted from Mozilla
Memorat
Pagini: [1] Imprima 
« mesajul precedent urmatorul mesaj »
Schimba forumul:  

Pagina creata in 1.972 secunde cu 21 cereri.