Mobile: WML Site  XHTML Site
WapKlub Club
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care contine codul de activare al contului?
06-02-2012, 06:15:11

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
Cauta:     Cautare detaliata
[RO]: Rugam sa nu mai folositi limbaj de chat! Aici intra si exprimarea "k" in loc de "ca"! Dorim ca fiecare categorie sa fie cat mai usor de citit de orice persoana de pe mobil sau calculator. Va multumim!
252378 Mesaje in 2653 Subiecte de catre 39723 Utilizatori
Ultimul cont creat: tumatinoli
* Pagina principala Ajutor Calendar Autentificare Creeaza un cont
+  WapKlub
|-+  Romanian - Extra
| |-+  Paraciosul
| | |-+  Colegii tai - calitati, defecte, intamplari
0 Utilizatori si 1 Vizitator pe acest subiect. « mesajul precedent urmatorul mesaj »
Pagini: 1 2 3 [4] 5 Imprima
Autor Subiect: Colegii tai - calitati, defecte, intamplari  (Citit de 14772 ori)
Nicolamadalina
Level 3
Deconectat Deconectat

Gen: Femeie

:-"

Vezi Profilul
« Raspunde #45 : 29-11-2009, 17:02:18 »

noi mei colegi sunt scuze ca zic da niste tarani:)
fara suparare.dar sa faci  Shocked cum au facut ei cand au vazut videoproiectorul...laptopu...sala de info.   Huh
;suntem numai 5 fete in clasa
Posted from Mozilla
Memorat

نقول
Zizou
Forever Defiant
WAPKLUB LOVER!
Deconectat Deconectat

Gen: Barbat

Let's bring our gods to the gallows!

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #46 : 29-11-2009, 17:44:01 »

In clasa la mine sunt 20 de gagici. Brrrr,sunt persecutat la maxim uneori. Cry Cheesy
Posted from Opera
Memorat

Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi? (F. Nietzsche)
XTM
Level 1
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #47 : 12-06-2010, 08:59:39 »

Faza tare in urma cu aproximativ 2 saptamani :am dat un test la logica(nu o sa inteleg disciplina asta niciodata)iar eu cu un coleg am luat 3 ,fiecare mai avand unul ...
mergand la catedra dupa capodopera mea am venit spre banca exclamand :am scos 3-u iar colegul meu de colo hotarat striga in gura mare:yo ti-o scot pe geam!
Noi am inceput toti sa radem iar profesoara ii facea o mutra colegului nostru...
Posted from mobile: SonyEricssonW350iv
Memorat
crisstine
Rookie!

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #48 : 23-06-2010, 11:05:05 »

bietul Zizou.... ! cum le suprti Huh  Grin  stiu k suntem guralive marea majoritate ....cunosc multe asemenea exemplare printr'e colege dar unde's multi, e si frumos ....pretuieste anii astia ca nu se mai intorc... Sad
Posted from Internet Explorer 6.0
Memorat

Never look away. Not from nightmares nor the truth...
Tequila
Go with the flow
What level its next?
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #49 : 24-06-2010, 00:48:53 »

In clasa la mine sunt 20 de gagici. Brrrr,sunt persecutat la maxim uneori. Cry Cheesy

Si ce raaaaau iti pare.
Posted from Mozilla
Memorat
rextarepp
Beginner

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #50 : 14-10-2010, 23:28:17 »

la mine 21 de prosti sh urate si doar una buna
Posted from Opera Mini
Memorat
Tequila
Go with the flow
What level its next?
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #51 : 15-10-2010, 01:23:01 »

Ai uitat sa te contorizezi pe tine.
Posted from Mozilla
Memorat
rusul_american
Level 1
*
Deconectat Deconectat

Smoka shit man!!!

Vezi Profilul
« Raspunde #52 : 16-10-2010, 22:19:00 »

am un coleg de camera la camin...doamne ce basinos....ii pute carnea zici ca mananca carbid...in viata mea nu am vazut asa om...se bese in continuu Lips sealed
Posted from Safari
Memorat

Kamikaz3
Level 3
Deconectat Deconectat

Waiting for an Android phone...

Vezi Profilul
« Raspunde #53 : 21-10-2010, 00:41:58 »

Posted from Opera Mini
Memorat

poanka
...:::>> |R /A |D |l O 2O <<:::...
WAPKLUB LOVER!
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #54 : 14-12-2010, 14:16:24 »

aeriseste bine camera inainte sa aprinzi lumina dimineata ca nici nu stii cum razi caminu' prin explozie!! vai!!
Posted from Mozilla
Memorat

Radio 20  Oriunde Pentru Tine!!
http://live.radio20.ro
Muzica + Caterinca = LoVe!! Grin
Radio20ro  +  Radio20rofm   ID Dedicatii. 
Te asteptam si pe tine in Gasca Nebuna Grin
ID Personal poankamoldoveanka  Te astept si pe tine In lista Mea Cheesy
J0inT
WAPKLUB HATER!
What level its next?
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #55 : 14-12-2010, 18:49:42 »

buna asta! 

@rusul_american, bagati`i un dop in fund, da vedeti sa nu explodeze dup`aia  .
Posted from Opera
Memorat

poanka
...:::>> |R /A |D |l O 2O <<:::...
WAPKLUB LOVER!
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #56 : 14-12-2010, 19:19:24 »

buna asta cu dopu'.. cand il vedeti mai rotund inseamna ca e plin de gaze, il duceti pe un camp la marginea orasului sa nu fie vreun pericol, ii puneti un fitil si ii dati foc! ar fii frumos de revelion.. 
Posted from Mozilla
Memorat

Radio 20  Oriunde Pentru Tine!!
http://live.radio20.ro
Muzica + Caterinca = LoVe!! Grin
Radio20ro  +  Radio20rofm   ID Dedicatii. 
Te asteptam si pe tine in Gasca Nebuna Grin
ID Personal poankamoldoveanka  Te astept si pe tine In lista Mea Cheesy
J0inT
WAPKLUB HATER!
What level its next?
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #57 : 15-12-2010, 21:52:32 »

nu mai dati bani pe artificii 
Posted from Opera
Memorat

Tasha
What level its next?
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #58 : 25-09-2011, 15:53:35 »

Am o mare problema de natura profesionala si as avea nevoie de mai multe pareri ca sa stiu cum sa procedez in continuare. Nu e vorba ca nu stiu ce sa fac, insa poate au trecut mai multi prin asa ceva si orice fel de sfat ar putea fi de ajutor. Lucrez de 3 ani intr-un post destul de bun (in Londra un analist care face acelas lucru ca si mine ia 5000 de euro in mana lunar). La inceput primeam un salariu mic (a inceput cu 5 milioane, apoi 7, apoi 10), era ok pentru ca inca eram la facultate, stateam in camin, ma descurcam. Dupa ce m-am mutat in chirie am cerut marire, mi-a dat 11, iar de cateva luni imi da 9. Am ramas aici pentru ca nu am gasit altceva mai bun, desi caut de aproape un an. Problema e ca seful meu ma exploateaza, lucrez de-acasa, insa ma suna la 11 seara sau de multe ori in weekend ca sa imi dea de lucru sau sa discutam despre munca. Azi dimineata, duminica, la ora 10:30 m-a sunat. Nu raspund de obicei in weekend, dar tot e stresant ca ma suna. I-am zis ca vreau sa plec, ca voi pleca in strainatate in curand iar acum trage de mine, mi-a promis mai multi bani etc. (a mai facut-o de cateva ori, nu e de crezut). Lucrez de la 6 jumate dimineata de obicei pana noaptea tarziu, cu cateva pauze dupa-masa.

Am un pc acasa de la el insa n-am semnat nimic cand mi l-a dat. Tot asa mi-a dat si un scaun de birou, destul de scump. Intrebarea mea e, cum naiba plec de-aici? Care e calea cea mai buna? Sa fiu corecta si sa-i dau inapoi pc-ul si scaunul sau sa incerc sa castig ceva de pe urma demisiei mele? Pot oare sa-l fac sa-mi dea cel putin banii pe care mi-i datoreaza? Sau ajung cu el in sala de judecata si ma costa mult?
Posted from Mozilla
Memorat
gms80sixtreme
Level 1
*
Deconectat Deconectat

Furios si iute...merg pe jos!

Vezi Profilul
« Raspunde #59 : 25-09-2011, 16:16:20 »

ohooo,ce-mi pare cunoscuta treaba asta.Hai sa-ti povestesc cum am facut eu:

Lucram in orasul meu.Moreni la o farmacie.Eram student in ultimul an si ultimul semestru sunt niste cursuri optionale,la care poti sa nu te duci,in rest e practica in productie.El a venit la mine acasa,s-a rugat de mine sa vin la el,ca-mi da masina(avea pe atunci un ford focus),salariu,chestii balamale.Am lucrat un an de zile pe 500 de lei.Mi-am luat licenta si hai sa ma angajez.La semnarea contractului discutia a foost cam asa:"o sa iei 1200 lei(salariul minim),iar ce e pe deasupra nu scriem in cartea de munca,ok?Ok"In prima luna a fost pe deasupra putin,a doua luna nu,a 3-a luna salariu de 900,a 4- a luna 700...am intrat la banuieli si am inceput sa comentez,normal.Imi spune urmatoarele:"mai ai rabdare ca deschid o farmacie la Campina si vei fi farmacist diriginte,discutam atunci!".A deschis farmacia la Campina,am negociat dur,3000 lei bani in mana.Pentru banii aia lucram cam 12 ore pe zi.Prima luna 3000,a doua luna 3000,a treia luna 3000,a patra luna 1200 ca e criza!Am pus mana pe telefon si l-am sunat:"auzi sefu,de maine iti cauti farmacist,ca eu nu mai vin!".Raspunsul lui:"e,pentru tine inseamna diploma aia numai bani?Poti sa pleci,ca oricum am o gramada la usa care asteapta!"

Ce a urmat-nici in ziua de azi nu a gasit farmacist,iar farmacia aia din Campina a trebuit sa o vanda.

Nu stiu cum e in cazul tau,dar eu am norocul ca am o meserie foarte cautata,si imi permit sa fac astfel de chestii.Dar dupa cum spui te exploateaza,si nu e normal.Odata ce n-ai semnat nimic pentru alea opreste-le.Acum incearca intai sa scoti banii pe care ti-i datoreaza,daca nu reusesti ajungi la judecata.Norocul tau e ca tot ce tine de conflicte de munca se rezolva repede,in 2-3 infatisari,si ti se da un avocat al inspectoratului pentru protectia muncii,care e foarte pregatit si chiar castiga astfel de procese usor(tatal meu a patit asa ceva,si a castigat.Cum n-au avut bani sa-i dea le-a sechestrat alora un utilaj,pe care l-a vandut la licitatie!).Probabil cand te vei duce cu demisia in mana isi va schimba atitudinea,cam asa fac toti.Dar nu-l lasa pana nu iti trece salariul in cartea de munca!

P.S.-judecata in astfel de cazuri nu te costa mai nimic,doar taxa de timbru!
Posted from Mozilla
Memorat

Atentie!Incalc porunca a-6-a.Va omor cu rasul.(multumesc lui D3MON92 care mi-a zis asa!)
Pagini: 1 2 3 [4] 5 Imprima 
« mesajul precedent urmatorul mesaj »
Schimba forumul:  

Pagina creata in 0.311 secunde cu 31 cereri.