Mobile: WML Site  XHTML Site
WapKlub Club
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care contine codul de activare al contului?
06-02-2012, 05:37:25

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
Cauta:     Cautare detaliata
Hello ! Wink
252378 Mesaje in 2653 Subiecte de catre 39719 Utilizatori
Ultimul cont creat: bighbaciego
* Pagina principala Ajutor Calendar Autentificare Creeaza un cont
+  WapKlub
|-+  Romanian - Mobile
| |-+  Streaming.
| | |-+  Youtube problem. Please help
0 Utilizatori si 4 Vizitatori pe acest subiect. « mesajul precedent urmatorul mesaj »
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Imprima
Autor Subiect: Youtube problem. Please help  (Citit de 18042 ori)
Smart_boy
WAPKLUB LOVER!
Deconectat Deconectat

Gen: Barbat

Addicted 2 house music

Vezi Profilul
« Raspunde #60 : 21-04-2009, 16:01:10 »

Du-te ba! Tu care ai ajuns sa-ti faci reclama la site pana si pe o porcarie de chat lavair in speranta ca unii prosti de acolo o sa trimita un SMS cu suprataxa si o sa-si faca cont.Patetic! dsd
Pe celalalt forum nu ti se permite asa ceva,dar aici vii si iti faci reclama la site prin double post.Fa-ti un topic separat in care sa-ti promovezi "mica afacere" (daca nu ma insel,chiar ai unul pe forum).
Posted from Opera Mini
« Ultima modificare: 21-04-2009, 18:39:18 de catre superdefekt »
Memorat

Smokey
Level 1
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #61 : 24-04-2009, 07:20:04 »

sa inteleg ca se pot vedea videoclipuri pe youtube, cu wap unlimited, dar de dimensiune mica? Pt ca eu am orange internet, si merge orice stream. Acum ascult chiar si radio online printr-un program, internet radio. in concluzie, youtube merge 100% prin streaming pe mobil, fara setări(decât apn wap)Wink
Posted from mobile: Mozilla
Memorat

Don rafi
Darkoracle
Beginner

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #62 : 25-05-2009, 17:29:09 »

Tot ce stiu despre download e un site postat de marius15g anterior: cupish.com, insa referitor la streaming am un amic care a zis ca el face streaming de pe youtube cu o taxa de 6 euro pe luna... nu stiu ce sa cred, voi ce ziceti? apropo: m-am uitat pe site orange si n-am gasit... poate n-am stiut sa caut (e o posibilitate)...
P.S: are nokia 5800 Xpress Music (ar putea fi din cauza asta)
Posted from Mozilla
Memorat

~~~!!!Rock On!!!~~~
marius15g
Administrator
WAPKLUB LOVER!
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #63 : 25-05-2009, 17:43:52 »

Am gasit unul si mai fain cu download de pe youtube cu formatele 3gp,mp4 si flv >>>click!<<<
Posted from Opera Mini
Memorat

s/ash
killer
Moderators
What level its next?
Deconectat Deconectat

SymbianOS X-pert

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #64 : 25-05-2009, 19:28:32 »

cel mai bun e http://urtube.tv
Posted from mobile: Mozilla
Memorat

neculkce
Level 1
*
Deconectat Deconectat

Fara viata inca viu

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #65 : 11-02-2010, 23:45:03 »

Incercati si http://www.wapfun.ro merge fain
Posted from Opera Mini
Memorat

neculkce
Smart_boy
WAPKLUB LOVER!
Deconectat Deconectat

Addicted 2 house music

Vezi Profilul
« Raspunde #66 : 22-03-2010, 23:55:10 »

De ce nu pot sa fac streaming direct de pe youtube? Imi zice ca formatul fisierului nu e acceptat.Nu le converteste in .3gp?
Posted from Opera Mini
Memorat

catablond
Level 1
*
Deconectat Deconectat

virusel/HDD/online

Vezi Profilul
« Raspunde #67 : 23-03-2010, 22:58:21 »

Incercati si http://www.wapfun.ro merge fain
   voi mai puteti downloada de pe http://www.wapfun.ro ? eu nu
Posted from Opera
Memorat

Jos Basescu sus Diaconescu
Sagrid
Level 1
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #68 : 06-04-2010, 05:26:33 »

Eu vizionez videoclipurile de pe youtube cu Bolt prin apn internet. Smiley Partea nasoala e ca se vad cam micute si uneori se mai blocheaza.
Se poate si cu apn wap. Poanta: aplicatia Bolt trebuie downloadata folosind apn internet. Testat cu sek800i v Bolt1.4.
Posted from Opera Mini
Memorat
Smart_boy
WAPKLUB LOVER!
Deconectat Deconectat

Addicted 2 house music

Vezi Profilul
« Raspunde #69 : 06-04-2010, 16:01:20 »

Stiu ca se poate si cu apn wap.Atunci aveam activata o optiune pentru internet mobil si de aia postasem.Si nu e neaparat sa-l descarci prin apn internet.La versiunile mai recente ai Video wizard cu ajutorul caruia iti poti configura modalitatea de vizionare a clipurilor.A doua varianta e pentru apn wap,pentru ca streaming-ul se realizeaza de pe server-ul lor.Partea nasoala e ca se intrerupe la fiecare 6-7 secunde.Cel putin asa e la mine prin EDGE.
Posted from Opera Mini
Memorat

Sagrid
Level 1
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #70 : 08-04-2010, 09:38:06 »

Partea nasoala are o explicatie mult mai simpla si depinde in special de browserul telefonului si felul cum se conecteaza la internet. Ca o explicatie simpla Orange wap gateway limiteaza accesul la streaming cind browserul telefonului este folosit. Cu video wizard se poate face testarea pentru streaming dar daca esti atent vei observa ca in timpul testului esti reconectat a doua oara si automat intra in joc browserul telefonului din cauza asta raminind streamabila numai banda de sunet... Asa cum am mai spus ideea este ca conexiunea sa ramina activa numai in aplicatie instalarea si testul via apn internet fiind necesara. Poate ca este mult mai simplu sa fie bifat 'no' la ambele teste si cu aceasta ocazie continutul devine downloadabil pentru versiunea mobila youtube.
Posted from Opera Mini
« Ultima modificare: 08-04-2010, 09:45:22 de catre Sagrid »
Memorat
Solomanro
Level 1
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #71 : 01-05-2010, 22:07:17 »

Zilele trecute am descarcat bolt.ul pe telefonul unui amic. Are un nokia 6267 ... iar cand vrea sa vizualizeze videoclipuri de pe youtube cu Bolt nu merge ... Da o eroare la incarcare de genul ,,CONECTARE CONEXIUNE FLUX CONTINUU,, ... Precizez ca are abonament wap unlimited si are nkjava.prov la setari. Alt aspect curios este ca nu are aplicatia MEDIA PLAYER in telefon ... (acest lucru i.mi da impresia ca ar fi motivul). Multumesc anticipat pentru ajutor!!
Posted from Opera Mini
Memorat

Pe drumul care mergi tu acum ,
Eu ma intorc obosit ...
Smart_boy
WAPKLUB LOVER!
Deconectat Deconectat

Addicted 2 house music

Vezi Profilul
« Raspunde #72 : 01-05-2010, 23:10:38 »

Nu are treaba cu media player.La versiunile mai recente ale Bolt browser ai in setari Video wizard.Prima data te pune sa vizualizezi un clip prin streaming.N-o sa-ti mearga prin apn wap.Apoi iti da a doua varianta,care e o conectare prin server-ul lor.O alegi pe aia,salvezi si gata!

P.S. Prin wap unlimited EDGE se intrerupe clipul odata la 7-8 secunde si trebuie sa astepti putin pana se reia conexiunea.
Posted from Opera Mini
Memorat

Solomanro
Level 1
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #73 : 02-05-2010, 14:23:27 »

Nu functioneaza. Am descarcat o versiun mai veche 1.7 si tot nu merge. Dupa ce am setat video wizard se conecteaza , se incarca , apoi i.mi zice sa dau PLAY. Dau PLAY ... si incepe din nou sa faca conexiunea sa se incarce ... Si pot repeta acest lucru la nesfarsit.
Posted from Opera Mini
Memorat

Pe drumul care mergi tu acum ,
Eu ma intorc obosit ...
Kamikaz3
Level 3
Deconectat Deconectat

Waiting for an Android phone...

Vezi Profilul
« Raspunde #74 : 02-05-2010, 21:40:48 »

Dar de ce nu intrati voi  pe www.youtube.com cu browserul telefonului? Nu merge cu apn WAP sau cum? Cu apn WEB merge perfect!
Posted from Opera Mini
Memorat

Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Imprima 
« mesajul precedent urmatorul mesaj »
Schimba forumul:  

Pagina creata in 0.164 secunde cu 29 cereri.